Termeni si conditii

Termeni si conditii

 
Utilizare
 
Informaţiile furnizate prin intermediul site-ului web Interprima sunt considerate corecte în momentul includerii acestora. Interprima nu este responsabilă şi nici nu garantează pentru aceste informaţii, orice legături hipertext sau orice alte informaţii obţinute direct sau indirect de pe site-ul web Interprima, şi nu îşi asuma nici o răspundere pentru orice inexactitaţi sau omiteri din site-ul web Interprima.
Prin utilizarea acestui site web, va exprimati acordul cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site web.
Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga sau elimina porţiuni din aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Vă rugăm să verificaţi periodic efectuarea oricăror astfel de schimbări. Continuarea utilizării sitului de către Dumneavoastră ulterior unor astfel de schimbări înseamnă că acceptaţi respectivele schimbări.
 
Copyright
 
Conţinutul site-ului web aparţin apartin S.C. Interprima S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Marca Interprima poate fi folosita doar cu permisiunea si acordul companiei. Folosirea siglei Interprima pentru publicitate si promovare poate fi folosita doar cu acordul scris S.C. Interprima S.R.L.
Toate marcile comerciale si marcile inregistrate, prezente pe acet site web, apartin producatorilor cu care Interprima colaboreaza.
 
Absolvirea de răspundere
 
INFORMAŢIILE DE PE ACEST SITE WEB SUNT FURNIZATE “CA ATARE”. INTERPRIMA ESTE ABSOLVITĂ DE ORICE RĂSPUNDERE FAŢĂ DE ORICE TERŢĂ PARTE SAU DE ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CE AR PUTEA DECURGE CA URMARE A UTILIZĂRII ACESTUI SITE WEB, SAU A ORICĂREI PAGINI WEB CU CARE ESTE STABILITĂ O LEGĂTURA HIPERLINK, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE PIERDERE DE BENEFICII, ÎNTRERUPEREA ACTIVITAŢII, PIERDEREA DE PROGRAME SAU ALTE DATE DE PE SISTEMUL DUMNEAVOASTRA DE GESTIUNE A INFORMAŢIILOR SAU PRIN ALTE MIJLOACE, CHIAR DACĂ SUNTEM ÎN MOD EXPRES AVERTIZAŢI PRIVIND POSIBILITATEA PRODUCERII UNOR ASEMENEA DAUNE.
Interprima nu acordă garanţii şi/sau nu răspunde în nici un fel cu privire la orice alt site web pe care îl puteţi accesa de pe aceasta pagină. Acestea sunt furnizate doar ca un element de comoditate şi nu înseamnă că Interprima aprobă sau acceptă o responsabilitate pentru conţinutul sau utilizarea unui asemenea site web. În plus, de dumneavoastră depinde să vă luaţi măsuri de precauţie şi să vă asiguraţi că orice selectaţi pentru utilizare nu conţine viruşi, viermi informatici, Troieni şi alte articole de natură distructivă.
Informaţiile de pe acest site web pot conţine inexactitaţi tehnice sau greşeli de tipar.
Informaţiile cuprinse în aceste site-uri web pot fi modificate în orice moment fără o notificare prealabilă sau obligaţie.
 
Comentarii, întrebari şi sugestii
 
Reţineţi că orice informaţii, sugestii nesolicitate, idei sau alte cereri vor fi considerate de drept ca nefiind confidenţiale şi fără drept de proprietate. Prin trimiterea oricarei informaţii sau material, acordaţi Interprima dreptul nerestricţionat, irevocabil de a utiliza, reproduce, afişa, prezenta, modifica, transmite şi distribui acele materiale sau informaţii şi sunteţi de asemenea de acord ca Interprima este liberă să utilizeze orice idei, concepte, cunoştinţe sau tehnici pe care ni le trimiteţi în orice scop.
Interprima colectează informaţie anonimă, fără caracter personal, furnizată de utilizatorii acestui site web, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea sitului web.
Utilizatorii acestui site web pot opta să primească mesaje de email ocazionale de la Interprima. Inteprima nu va vinde, închiria sau dezvălui nimănui orice fel de informaţii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizează în cursul exprimării acestei opţiuni. Informaţiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informaţii actuale despre Inteprima şi activităţile sale profesionale şi de afaceri.
Dacă utilizatorul doreşte să şteargă orice informaţie proprie cu caracter personal aflată în posesia Interprima în orice moment şi pentru orice motiv, el trebuie să contacteze Interprima şi să solicite în mod specific şi în scris ştergerea respectivei informaţii.